Tablouri HoReCa

Tablourile decorative pentru industria HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) sunt obiecte menite sa insufleteasca spatiul in care sunt expuse, ilustrand imagini specifice domeniului. Ele functioneaza deseori ca niste ispite care iti deschid apetitul pentru consum, fie prin imaginile apetisante ale diverselor mancaruri sau bauturi, fie prin citate indemn, care servesc aceluiasi scop.

Nu degeaba se spune ca nu e bine sa mergi la restaurant cu stomacul gol, cand foamea deja s-a instalat, pentru ca e foarte probabil ca vei cadea in ispita de a comanda si manca mai mult decat iti trebuie cu adevarat. Daca mai adaugi la asta si niste imagini incitatoare, care-ti fac cu ochiul, iti stimuleaza apetitul si papilele olfactive, ai mari sanse sa faci excese alimentare si sa cheltui mai mult decat ti-ai propus, pentru nota de plata. Nu e tocmai un scenariu ideal daca esti un simplu consumator, nu? Dar daca detii o afacere in domeniul HoReCa, precum un hotel, un restaurant, o cafenea, un bar sau chiar o firma de catering, e important sa intelegi valoarea unei imagini puternice.

Totusi, tablourile expuse in restaurante, cafenele si cantine sunt, intai de toate, gandite ca obiecte decorative. Ele anima atmosfera, personalizeaza spatiul si spun povestea preparatelor culinare si bauturilor pe care clientii le pot gasi in meniu. Daca exista un specific anume, tablourile canvas pot fi si ele integrate in identitatea locului, alaturi de alte elemente dedicate.

Si in astfel de spatii, ca si in cele locative, nu e suficient ca subiectul reprezentat sa fie aliniat spiritului locului, ci si cromatica, stilul si dimensiunea ramei foto. Dintre cele patru marimi standard de tablou pe care le vei regasi in Colectia HoReCa, 35 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm si 84 x 120 cm, ultimele doua, cele mai mari, sunt si cele mai populare, datorita peretilor mari si spatiilor generoase in care sunt expuse. In plus, marele avantaj al tablourilor canvas pentru astfel de medii este rezistenta lor. Printate pe panza canvas groasa, de calitate superioara, cu cerneluri rezistente la UV, umezeala si praf, tablourile HoReCa sunt alegerea potrivita pentru tine.

Poti selecta din gama noastra de modele, tabloul canvas cel mai inspirat: fotografia unui detaliu culinar, un pahar cu bautura racoritoare care te imbie sa te racoresti band-o, oameni, stari, citate motivationale, idei ilustrate, prelucrari foto sau design graphic. Iar daca nimic din ce ti-am pregatit nu-ti descrie suficient de bine afacerea si vrei sa intri si mai profund in culisele ei, alege un tablou personalizat, cu fotografii din propria bucatarie. Cu oamenii din echipa ta, cu preparatele, evenimentele, premiile sau pur si simplu cu identitatea ta de brand. Avem solutii pentru orice idee creativa.

Daca nu esti proprietarul unui restaurant, hotel sau cafenea, poti opta pentru unul dintre tablourile canvas HoReCa pentru a-l expune la tine in bucatarie sau in zona de luat masa de la birou. Sau oriunde altundeva, integrat intr-un concept creativ, neasteptat.

Pana la urma, in amenajarile interioare, imaginatia e singura limita.