Tablouri camera copii

Camera copilului tau e un spatiu aproape sacru, un univers pe care iti doresti sa-l pastrezi intact, ca o capsula care nu poate fi contaminata de realitatea din jur. Un loc sigur, unde toate visurile sunt posibile, in care copilul tau se simte inspirat, protejat si unde imaginatia poate zburda libera. O camera cat o lume, in care iti propui sa sadesti, inca de timpuriu, semintele creativitatii, increderii in propriile forte, curajului, determinarii sau simtului de explorator.

Valorile copiilor se cimenteaza inca din primii ani de viata, odata cu educatia si expunerea la stimulii din sanul familiei. Intreg mediul inconjurator, designul interior joaca si ele un rol important, in toata aceasta aventura educativa. De aceea am gandit aceasta gama speciala de tablouri canvas, pentru copii, vibranta si colorata, dar si sigura, datorita tipului de cerneala folosit in printarea lor, care nu prezinta niciun risc pentru sanatate.

Indiferent daca copilului tau ii plac animalele, plantele, personajele din desene animate sau din povesti sau pur si simplu culorile si elementele desenate, tablourile pentru copii din oferta noastra sunt suficient de variate, incat poti fi sigur/a ca vei gasi ceva care sa-i aduca bucurie. Tabloul din camera copilului tau va fi pata de culoare care va anima atmosfera, cu un efect subtil la nivel psihologic, mesajul intiparindu-se in mintea lui, pentru a-l insoti timp indelungat.

Studiile au demonstrat ca imaginile decorative in sine au un efect pozitiv asupra procesului de invatare, in timp ce, in asociere cu pictogramele sau schitele clasice de studiu, ele par sa aiba capacitatea de a-l intensifica.

Indiferent de varsta copilului, nu trebuie sa-ti faci griji pentru siguranta lui. Tablourile canvas pentru copii nu au margini ascutite, panza printata de canvas fiind perfect intinsa pe o rama din lemn bine uscata, lucrata manual. Oricare ar fi dimensiunea lor, 35 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm sau 84 x 120 cm, ramele canvas sunt usoare si finisate cu grija. In functie de imaginea imprimata, tablourile canvas pentru copii pot fi expuse in format landscape sau portrait, individual sau in colectii de rame de dimensiuni diferite. Atunci cand alegi o dimensiune sau alta, ai grija sa iei in calcul cromatica incaperii, precum si dimensiunea peretelui si mobilierului din proximitate.

Si nu e nevoie sa te rezumi la camera copilului tau atunci cand vine vorba despre tablouri canvas pentru copii. Ele pot fi si inspirate alegeri de cadouri, pentru prietenii copiilor tai, daca stii sigur care le sunt preferintele.

Sau, desi greu de crezut, daca niciunul dintre modelele standard de tablouri pentru copii din oferta noastra nu pare sa fie o alegere potrivita, poti oricand opta pentru un tablou personalizat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne furnizezi o imagine la o rezolutie fotografica sau un design special gandit pentru copilul tau, cu un grad mare de personalizare, iar noi ti-l vom livra in 2-3 zile lucratoare (livrare standard) sau in regim de urgenta, in 24 ore lucratoare (livrare express).