Tablouri canvas Luxury Touch

Descopera colectia noastra speciala de tablouri canvas, Luxury Touch, gandita anume pentru spatiile pretentioase, extravagante, luxoase. O colectie care se armonizeaza cel mai bine cu incaperi generoase, piese de mobilier atipice si cu personalitati electrice. O alta modalitate de expresie personala, pentru toti cei care nu se tem sa faca afirmatii vizuale puternice despre propriile gusturi, convingeri si preferinte. In egala masura, o colectie de tablouri destinata mintilor creative, care au curajul de a vitaliza spatii monotone, adaugand pete de culoare si contraste soc, adevarate declaratii de stil.

Incaperile in care traim, invatam, muncim sau ne relaxam ne influenteaza starea de bine. Cele in care ne regasim stilul sunt si cele care ne ofera cel mai mare confort, nu doar fizic, ci mai ales mental. De cele mai multe ori, armonia spatiului inconjurator se oglindeste in noi, in nivelul de energie, disciplina sau de anxietate, chiar daca nu suntem neaparat constienti de asta. Micile mari detalii, precum tablourile canvas ne pot influenta in aceeasi masura in care o face o piesa de mobilier ergonomica, spre exemplu.

In cazul colectiei Luxury Touch, pentru a echilibra conceptul de amenajare interioara in care iti propui sa integrezi o astfel de rama canvas e bine sa tii cont de urmatoarele recomandari:

  • Gaseste proportia corecta intre dimensiunea tabloului ales, peretele pe care il expui si elementele de mobilier din jur.
  • O astfel de piesa are nevoie sa respire. Ea e vedeta spatiului, elementul care atrage privirile si e bine sa nu creezi o situatie de concurenta, cu un alt element cu personalitate puternica.
  • Nu orice proiect de design interior poate sustine stilul unui tablou canvas Luxury Touch. Asigura-te ca incaperea poate integra stilistic si cromatic o astfel de piesa.
  • Vizualurile pe care ti le propunem consideram ca sunt potrivite, dincolo de cladirile rezidentiale, si expunerii in saloane de infrumusetare, centre de spa, magazine care comercializeaza produse exclusiviste, de lux sau in centre de chirurgie plastica.

Daca te-ai asigurat ca o rama canvas din colectia Luxury Touch este alegerea potrivita pentru tine si pentru spatiul tau, nu trebuie sa-ti faci probleme legat de calitatea finisajelor. Ele sunt realizate cu maximum de atentie, panza de canvas printata fiind intinsa pe rama suport din lemn, manual. Calitatea imprimarii este ridicata, egaland aspectul unei opere de arta clasice, iar cerneala eco-friendly este rezistenta UV si face fata bine probei timpului.

Alege oricare dintre cele patru dimensiuni de rame canvas disponibile, 35 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm sau 84 x 120 cm si adauga o nota de eleganta amenajarii tale interioare. Fie ca preferi sa adaugi o rama masiva in dormitor, deasupra patului, in zona de living, ca element central sau intr-un spatiu clarobscur sau intunecat, efectul garantat va fi mereu acela de intensitate si mister.

Acum e usor sa-ti transformi peretii in adevarate galerii de arta. Alege unul dintre tablourile canvas din colectia Luxury Touch si adauga farmec spatiului tau!

Nu ezita sa ne contactezi, daca ai nevoie de lamuriri suplimentare.