Tablouri canvas personalizate

Tablouri personalizate cu poza

Tablourile canvas personalizate sunt printre cele mai indragite decoratiuni in amenajarile interioare si, de cele mai multe ori, cadouri inspirate pentru oamenii dragi.

Din ce in ce mai des folosite pentru accesorizarea locuintelor, spatiilor de birou sau comerciale, tablourile canvas substituie cu brio clasicele picturi, oferind o alternativa accesibila si deopotriva estetica. Ele pastreaza aspectul texturat al panzei de pictura, pe care se printeaza, de data asta, imaginea dorita, la o rezolutie fotografica ridicata.

Tablourile canvas au marea calitate de a imblanzi si incalzi suprafetele monotone de perete, de a crea zone de focus vizual, de a colora, a balansa coloristic sau de a inchega conceptele de design interior. Ele aseaza emotie in spatiu, inveselesc atmosfera, dau nastere unor oaze de liniste sau unor pretexte de zbucium cromatic. Tabloul personalizat din incapere poate fi punctul de sprijin pentru privirea si gandurile tale, poate oferi profunzime si crea sentimentul de spatialitate sau poate, pur si simplu, naste controverse. Oricare ar fi efectul ales, important e ca rama canvas personalizata sa te reprezinta si sa transpuna ceva din povestea personala, in spatiul in care locuiesti sau iti desfasori munca de zi cu zi.

Pentru ca una dintre tendintele de accesorizare si personalizare a spatiilor este folosirea colajelor de rame accent, in oferta noastra le vei regasi pe patru dintre cele mai populare dimensiuni de tablouri canvas: 35x50cm, 50x70cm, 70x100cm si 84x120cm. Vei putea astfel realiza combinatii proprii, in functie de suprafetele pe care le vei avea la dispozitie, personalitatea spatiului, stilul si cromatica amenajarii. Poti chiar folosi fotografii din albumele personale, pentru a ramane in permanenta conectare cu momentele frumoase din viata ta – fotografii cu prietenii, familia sau fotografii de vacanta, toate la loc de cinste, in casa ta. Sau poti alege teme abstracte, mesaje text, citate motivationale, imagini la moda, arta stradala sau orice alta imagine, grafica sau stil.

In plus, cum tablourile canvas sunt idei atipice si creative de cadouri, alege sa oferi in dar persoanelor importante din viata ta, un tablou care sa va reprezinte impreuna sau care sa fie personalizat cu un mesaj de impact, cu peisajul, animalul de companie, muzicianul sau obiectul preferat al destinatarului. Si nu trebuie sa te rezumi la un tablou personalizat, ci poti gandi serii cronologice sau combinatii de tablouri canvas care insumeaza o imagine unitara si care nu pot fi expuse individual sau poti oferi cate un tablou pentru fiecare membru al familiei.

Materialul suport pe care se realizeaza printarea tablourilor personalizate este canvasul de calitate superioara, care are o textura clasica, dar un aspect modern. Astfel, tablourile canvas se potrivesc in orice incapere a locuintei sau spatiului de lucru pe care le decoreaza.

Cu siguranta te-ai regasit si tu in situatia de a cauta prin magazine tablourile canvas care sa ti se potriveasca, insa stim cu totii ca un obiectiv ca asta, aparent simplu, se poate transforma usor in frustrare. De aceea iti oferim posibilitatea de a-ti crea tabloul personalizat, online, din confortul propriei locuinte, la un click distanta. Incarca pe platforma noastra fotografia dorita, alege dimensiunea de tablou canvas potrivita nevoilor tale, iar noi iti livram un produs atent finisat, realizat la calitate HD, cu cerneala eco-friendly rezistenta UV.