Tablouri cu picturi

Iti amenajezi sau reamenajezi locuinta? Ai consultat un interior designer sau au planificat tu intreaga amenajare, pana la cel mai mic detaliu? Ai investit mult timp, efort si rabdare in a potrivi totul, in a armoniza mobilierul, cromatica incaperilor, finisajele si micile decoratiuni? Cu toate astea, simti ca lipseste declaratia de forta, piesa centrala, de rezistenta, efectul wow, care trebuie sa desavarseasca si sa vitalizeze spatiul?

Un obiect de arta este cu siguranta ceea ce iti lipseste. O pata de culoare, multa creativitate, detalii atent realizate, un dram de emotie, natura, toate sunt elemente pe care le cauti, ca sa dai casei, apartamentului sau biroului tau, suflet, personalitate si intimitate. Si poti obtine asta foarte usor, repede si fara cheltuieli foarte mari, alegand tablouri canvas din Colectia Paintings. Special gandita pentru spiritele creative, care apreciaza arta si, in mod special, pictura.

Ramele canvas din oferta noastra sunt printate pe panza texturata de foarte buna calitate, cu un aspect modern si aer clasic si elegant. Cadrul suport este realizat din lemn bine uscat, iar finisarea se face manual, exact ca in cazul unei picturi clasice. Calitatea imprimarii este HD, cernelurile folosite sunt eco-friendly, rezistente UV si probei timpului. Dimensiunile standard sunt si cele mai populare, 35 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm si 84 x 120 cm. Livrarea se face, in functie de alegerea ta, standard, in 2-3 zile lucratoare sau express, in 24 de ore lucratoare.

Evident, un tablou canvas printat, care reda digital o imagine realizata prin pictura clasica nu suporta comparatie cu opera originala. Insa nici nu-si propune asta. El isi propune sa genereze o anumita emotie privitorului si sa aiba un anumit efect estetic. Realismul, impresionismul, arta abstracta, suprarealismul, pe toate le poti experimenta, la tine acasa, cu o investitie incomparabil mai mica decat in cazul unui tablou pictat. E ca si cum ai avea acces la propria ta galerie, care contine reproducerile artistice de cea mai buna calitate.

Iar daca stii sa integrezi armonios in stilul amenajarii si tablourile canvas, ele pot fi expuse in orice tip de incapere, atat in spatii rezidentiale, cat si in cladiri de birouri sau comerciale. De asemenea, datorita pretului cu mult mai mic decat cel al unei picturi clasice, ramele canvas printate iti dau posibilitatea de a le reimprospata in permanenta, inlocuindu-le cu noi modele, dand spatiului un aer proaspat si eliminand rutina vizuala.

In concluzie, pentru ca stim ca e posibil sa va fi pus intrebare – au tablourile canvas un aspect “ieftin”? – vrem sa te ajutam sa demontezi aceasta preconceptie. Da, e incontestabil faptul ca ele sunt populare tocmai datorita pretului lor mic, insa asta nu inseamna ca fac rabat de la calitate, ca sunt obiecte kitsch sau de prost gust. Marea revelatie e tocmai asta: calitatea este impecabila, iar aspectul este cel al unor produse costisitoare.