Tablou Abstract art

Cod: CA001
Data maxima de livrare: Vineri, 19 Aprilie
  • Rame atent finisate, confectionate manual din lemn uscat
  • Printare la calitate HD cu cerneala eco-friendly rezistenta UV
  • Canvas de calitate superioara si o grosime de 270 gr
  • Agatatoare inclusa, gata de pus pe perete

Descopera toate tablourile din colectia Tablouri Abstracte

Tablou canvas abstract, intr-o cromatica simpla alb-negru. Este o piesa moderna care se potriveste intr-un interior contemporan, dar si intr-un club, bar sau pub, ba chiar este un tablou perfect pentru un birou.

Tablouri premium, fara rabat de la calitate

  • Tablourile sunt printate pe panza de calitate superioara, la rezolutie inalta, cu cerneala eco-friendly ce ofera culori vii si o rezistenta sporita in timp.
  • Toate tablourile produse de noi au rezistenta la raze UV, dar si la apa si substante non-acide.
  • Rama este confectionata din lemn rezistent, atent finisat. Dimensiunile ramei sunt 30×20 mm (latime x grosime), iar inramarea tablourilor se realizeaza manual.

Beneficiezi de 14 zile calendaristice in care poti returna produsul

  • Tablourile produse de noi se livreaza “ready-to-use” cu agatatoare inclusa.
  • Imaginile produselor au caracter informativ, iar unele culori pot fi afisate in mod diferit de la un device la altul. Pot exista diferente intre culorile de pe monitor si cele printate fizic, datorita tehnologiei de afisare. De exemplu, monitoarele calculatoarelor si display-ul telefonelor afiseaza culori mai aprinse, fiind luminate electronic.
  • Returnarea produselor se realizeaza conform termenilor si conditiilor (sectiunea “Retururi”).

Pentru a te asigura ca tabloul pe care urmeaza sa-l comanzi se va incadra exact asa cum doresti, iti recomandam sa masori inainte suprafata peretelui. De asemenea, consulta ghidul nostru de marimi de mai jos.

Marimi tablouri canvas

Livrare si plata

orem Ipsum este pur și simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea,

când un tipograf anonim a luat o planșetă de litere și le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supraviețuit

imp de cinci secole, dar și a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii '60 odată cu ieșirea colilor Letraset care

conțineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou Abstract art”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *